Sunday, May 28, 2023

Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă de pe o stradă din cartierul său – VIDEO

Recomandare:

Arnold Schwarzenegger a reparat o groapă de pe o stradă din cartierul său. Fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, a decis că locuitorii din cartierul său au aşteptat prea mult ca o groapă să fie reparată şi a refăcut-o împreună cu echipa sa.

“Astăzi, după ce tot cartierul a fost supărat săptămâni întregi că această groapă uriaşă strică maşinile şi bicicletele, am ieşit cu echipa mea şi am reparat-o”, a scris el pe reţelele de socializare.

“Întotdeauna spun, să nu ne plângem, să facem ceva în privinţa asta. Iată!”. 

O vecină a trecut cu maşina în timp ce lucra şi i-a mulţumit. “Cu plăcere”, a răspuns actorul. “Trebuie să o faci singur. E o nebunie. De trei săptămâni aştept ca această gaură să fie reparată”. 

Cu toate acestea, un oficial al Departamentului de Lucrări Publice din Los Angeles a spus că nu este cu adevărat o groapă, ci un şanţ de serviciu care trebuie reparat de Southern California Gas Company.

Compania de utilităţi din L.A. a spus că, deoarece este o stradă din beton şi nu o stradă asfaltată, bucata de drum refăcută de Schwarzenegger nu va rezista.

Chris a povestit cum îi arunca priviri fiicei lui “Terminator”

Fiica lui Arnold Schwarzenegger este soția actorului Chris Pratt, care tocmai a povestit despre povestea de iubire dintre el și Katherine Schwarzenegger. El a povestit cum a început relația cu fiica lui “Terminator”: la biserică.

În timp ce vorbea cu Drew Barrymore, la talk-show-ul ei tv, Pratt a spus că îi „arunca priviri” lui Katherine Schwarzenegger în timp ce aceasta se afla în primul rând la biserică. Iată cum s-a derulat povestea de iubire dintre cei doi.

Chris a măsturisit că el și Katherine Schwarzenegger, al cărei tată este actor și fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, se potrivesc ca niște piese de puzzle.

Pratt a mărturisit că soacrei lui, Maria Shriver, îi place să formeze cupluri, numindu-o „Matchmaker Maria”, și a glumit spunând că aceasta ar putea-o ajuta, în acest sens, și pe Barrymore.

„Ei bine, sunt singură de șapte ani, poate ar trebui să încerc ceva”, a spus Barrymore, adăugând că este pregătită pentru „ceva distractiv și ușor”.

Cum e să fii ginerele lui “Terminator”

Pratt a vorbit și despre cum a fost să fie ginerele lui Schwarzenegger, cunoscut pentru filme precum „Terminator” și să fumezi trabucuri cu el. 

„Vreau să spun că nu există nimic mai bărbătesc decât Arnold Schwarzenegger să fumeze un trabuc”, a spus el la „The Tonight Show with Jimmy Fallon”. 

„Și când îi aduci pe lume nepoata, el vine și îți aduce un trabuc și spune: „Hai să ieșim și să fumăm astea”, mărturisește Chris.

Deși Chris Pratt are astm, a decis să se răsfețe cu un trabuc, alături de celebrul său socru. „Și apoi m-am trezit a doua zi: infecție pulmonară masivă”, a spus el. 

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img