Sunday, May 28, 2023

Arctic Monkeys, Guns N’ Roses și Sir Elton John vor fi cap de afiș la un nou festival

Recomandare:

Arctic Monkeys și Guns N’ Roses au fost anunțați ca fiind capii de afiș ai Festivalului Glastonbury din acest an.

Ambele trupe sunt cele mai recente adăugiri la un program de talie mondială, care îl include și pe Sir Elton John, cu ultimul spectacol în Marea Britanie din turneul său de adio.

Blondie, Fatboy Slim, Lana del Rey, Raye, Cat Stevens, Lizzo și Manic Street Preachers sunt doar câteva dintre celelalte nume importante care vor urca pe scena de la Worthy Farm în luna iunie.

Icoanele punk Blondie au fost programate pe scena Pyramid direct după Cat Stevens, creând un loc de “dublă legendă” care în anii precedenți a fost ocupat de Kylie sau Dolly Parton.

Pionierii hard rock americani Guns N’ Roses vor fi precedați de starul hip hop și R&B Lizzo pe scena principală sâmbătă seara.

Concertul de duminică după-amiaza atrage în mod tradițional cele mai mari mulțimi, Diana Ross atrăgând anul trecut aproximativ 80.000 de persoane.

În ceea ce privește ultima apariție a lui Sir Elton John în Marea Britanie, după șase decenii de prezență pe scenă, organizatorul șef al Glastonbury, Emily Eavis, a declarat pentru BBC: “Este o lovitură uriașă, uriașă pentru noi să reușim să-l aducem aici pentru sfârșitul turneului său”.

Starul nu a fost niciodată un interpret obișnuit al festivalurilor, iar Eavis a dezvăluit că a luat măsuri speciale pentru a-l convinge să cânte, inclusiv trimițându-i o scrisoare personală în care îl ruga “te rog, poți să vii să cânți la Glastonbury?”.

“Iar el pur și simplu a sunat și a spus da”, a conchis Eavis, încântată că legendarul cântăreț și compozitor va ajunge în sfârșit la Worthy Farm după ani de încercări eșuate.

Dar mai sunt încă multe de făcut, deoarece alte sute de artiști urmează să fie confirmați înainte ca festivalul să-și deschidă porțile pe 21 iunie.

Biletele pentru festival s-au epuizat în doar o oră de la punerea în vânzare în noiembrie anul trecut, în ciuda faptului că prețul a crescut la 340 de lire sterline.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img