Sunday, May 28, 2023

Antonio Banderas și rolul Fantomei de la Operă

Recomandare:

S-a decis. Antonio Banderas vrea să joace rolul Fantomei de la Operă, motiv pentru care celebrul actor depune eforturi susținute de probe, teste și evaluări ale unui juriu de specialitate.

Mai exact, iată despre ce este vorba. Antonio Banderas participă la audițiile pentru noua producție spaniolă a spectacolului Fantoma de la Operă.

Ce spune Banderas?

Banderas a confirmat că colaborează cu Amigos Para Siempre (APS) și Andrew Lloyd Webber, pentru a crea producții în limba spaniolă ale musicalului pe marile piețe globale.

Antonie Banderas a scris un tweet: ”Ieri, la audițiile pentru #ElFantasmadelaÓpera din #Madrid, unde căutăm distribuția perfectă.

De la #APS, suntem deosebit de încântați, atât @OfficialALW
cât și eu, pentru această nouă producție cu Letsgo Entertainment, care va avea în curând premiera în Spania. Vă voi ține la curent…”

Fanii și admiratorii lui Banderas au reacționat imediat prin mesaje încurajatoare și admirative desigur pentru marele actor veșnic tânăr și nelinilștit.

Despre Fantoma de la Operă

Fantoma de la Operă este un musical cu muzica lui Andrew Lloyd Webber, versuri de Charles Hart și un libret de Lloyd Webber și Richard Stilgoe.

Bazat pe romanul francez cu același nume din 1910, scris de Gaston Leroux, filmul spune povestea unei frumoase soprane, Christine Daaé, care devine obsesia unui geniu muzical misterios și mascat care trăiește în labirintul subteran de sub Opera din Paris.

Despre noul spectacol

Spectacolul va fi prezentat pentru prima dată la Madrid din 22 septembrie până pe 11 noiembrie la Teatro Albeniz Umusic Hotel, Madrid Calle de la Paz, 11, 28012.

Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva bilete, accesați site-ul web: https://umusic-hotels.com/ potrivit media externă.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img