Thursday, June 1, 2023

Alte trei mari vedete evită invitațiile de a cânta la concertul de încoronare a Regelui Charles

Recomandare:

Pe lista vedetelor de primă mână care nu vor putea cânta la concertul de încoronare a regelui Charles se află acum și The Spice Girls, Sir Elton John și Harry Styles.

Potrivit unor surse regale, lista vedetelor A-list indisponibile pentru a cânta la Concertul de Încoronare a Regelui Charles din luna mai se lungește și mai mult. Sir Elton John și The Spice Girls au devenit cele mai recente nume mari care au evitat oportunitatea de a apărea la evenimentul de la Castelul Windsor.

După cum a relatat sâmbătă, 25 februarie 2023, The Sun, organizatorii evenimentului din 6 mai încearcă în grabă să obțină alte nume mari. “Organizatorii lucrează contra cronometru pentru a pune la punct un line-up interesant, dar s-au lovit de o serie de provocări”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Aceștia au continuat: “Elton John a fost primul pe lista lui Charles, dar din cauza turneului său european, în care va cânta în Germania cu o vineri înainte și apoi din nou imediat după concertul de la Windsor, el nu poate să se deplaseze în Marea Britanie”.

“Între timp, bărbatul momentului, Harry Styles, este, de asemenea, legat de turnee și în imposibilitatea de a obține membrii cheie ai trupei împreună, deoarece vor fi în timpul de repaus atât de necesar”, a explicat sursa media.

După cum a fost dezvăluit anterior, Adele, Ed Sheeran și Robbie Williams sunt alte trei vedete britanice uriașe care au spus nu din diverse motive. De fapt, Adele încă nu a oferit un motiv.

Olly Murrs este un nume care a fost menționat ca înlocuitor. Aceeași sursă a declarat pentru agenția de știri: “Olly are o asemenea prezență scenică și o bază de fani uriașă, ar fi un mare plus”.

Având în vedere că Take That va fi capul de afiș al spectacolului, organizatorii – și fanii – regretă cu siguranță faptul că Robbie nu va fi prezent și oferă posibilitatea unei reuniuni uimitoare pentru această zi.

Au confirmat deja participarea legendarul cântăreț american Lionel Richie, compozitorul britanic emblematic, Sir Andrew Lloyd Webber, alături de surorile Kylie și Dannii Minogue, artiste australiene.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img