Sunday, May 28, 2023

Alerta de urgență din Marea Britanie urmează să fie testată la o anumită dată și oră

Recomandare:

S-a dat anunțul. Alerta de urgență din Marea Britanie urmează să fie testată la o anumită dată și oră.

Duminică, 23 aprilie 2023, la ora 15:00, va avea loc un test la nivel național al serviciului de alertă de urgență din Marea Britanie.

Ce spun oficialii din Guvern

Potrivit unor surse, oficiali din Guvern au declarat că acesta va fi folosit doar în "situații de urgență care pun în pericol viața", inclusiv în cazul unor fenomene meteorologice extreme, cum ar fi incendiile de pădure și inundațiile de anul trecut.

Mesajele vor apărea pe telefoanele mobile din Marea Britanie, împreună cu un sunet și o vibrație care se vor opri automat după 10 secunde.

Ministrul Oliver Dowden a declarat că serviciul de alertă ar putea fi într-o bună zi "sunetul care îți salvează viața".

Colaborare: Guvernul cu serviciile de urgență

Guvernul a colaborat cu serviciile de urgență și cu alte entități, inclusiv cu Asociația de Fotbal, pentru a se asigura că va avea un impact minim asupra evenimentelor majore pentru testul de mai târziu în aprilie.

Acesta va coincide cu unele meciuri de fotbal din Premier League și cu Maratonul de la Londra.

Guvernul britanic a declarat că testul va asigura că oamenii pot recunoaște o alertă reală care oferă instrucțiuni clare despre cum să răspundă în caz de urgență.

Când vor fi trimise alertele, în general

Se preconizează că alertele vor fi trimise foarte rar, doar atunci când există o amenințare imediată la adresa vieții, astfel încât pot trece luni sau chiar ani până când veți primi una.

Adjunctul șefului adjunct al poliției, Owen Weatherill, de la Consiliul național al șefilor de poliție, a declarat că serviciile de urgență vor "asculta cu atenție reacțiile publicului" în urma testului pentru a se asigura că orice alertă viitoare va avea "un impact pozitiv".
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img