Sunday, May 28, 2023

”Alături de ai tăi”, campanie de Paști, la frontieră. Fotoreportaj

Recomandare:

”Alături de ai tăi” este campania de Paști, în care Poliția de Frontieră, ANTRIM, Ministerul Culturii, USAID Moldova și-au propus să încurajeze locuitorii țării, cât și diaspora, să revină acasă, la familie, pentru a petrece împreună sărbătoarea învierii lui Iisus Hristos, îmreună cu persoanele dragi. 

Odată cu demararea campaniei, Poliția de Frontieră amintește despre funcționalitatea platformei epermis.gov.md care vine să ajute doritorii de a admira ținuturile natale, dar și cei care vor petrece timpul liber pe malul râurilor Prut sau Nistru, despre obținerea în format electronic a permiselor  de acces în zona de frontieră.

„Platforma nou lansată are ca scop alinierea procedurilor noastre de activitate la bunele practici ale UE, care sunt bazate pe tehnologii moderne, pe simplificarea procedurilor de obținere a permiselor de aflare în zona de frontieră și pe interoperabilitatea diferitor sisteme informaționale. Aceste lucruri asigură un acces mai ușor la informație pentru cetățenii care doresc să viziteze destinațiile turistice aflate în nemijlocita apropiere de frontieră”, a declarat șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi.

Ieri, 13 aprilie 2023, în punctul de trecere a frontierei Leușeni a avut loc o acțiune de informare a călătorilor, dar și a fost transmis mesajul de „Bun venit ACASĂ de sărbători!”

Conducătorii auto au primit deodoranți auto și broșuri cu informații utile privind locurile deosebite ale Moldovei și date privind aplicația online a platformei E-Permis. Cei mici au fost plăcut surprinși cu dulciuri!

Informațiile și fotografiile ne-au fost frunizate de către colegii de la Secția Relații Publice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM.

O zi frumoasă, cu oameni frumoși. Un drum presărat de bucurii de la intrarea în țară și până în ograda părintească. Pentru că oriunde am pleca, nicăieri nu este mai bine decât acasă!

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img