Tuesday, June 6, 2023

Adolescența lui Harry a fost afectată de presă, dezvăluie un avocat în cadrul unei acțiuni în justiție

Recomandare:

Mărturiile din cartea ”Rezerva” a prințului Harry se materializează astăzi și într-o acțiune în justiție. Iată despre ce este vorba mai exact.

Prințul Harry susține că a fost "privat în mare măsură" de aspecte semnificative din viața sa de adolescent din cauza acțiunilor ilegale ale editorului Daily Mail, arată documentele judiciare, în timp ce a avut o apariție surpriză la Înalta Curte din Londra, ieri.

Harry, Sir Elton John și soțul său David Furnish, baroneasa Doreen Lawrence of Clarendon și Sadie Frost au participat luni la Royal Courts of Justice pentru începutul primei audieri în cadrul plângerilor lor împotriva Associated Newspapers Limited (ANL).

Aceste persoane de profil fac parte dintr-un grup (din care mai fac parte Liz Hurley și fostul deputat democrat-liberal Sir Simon Hughes), care a depus plângeri împotriva editorului britanic pentru divese acuzații.

Printre acestea se numără faptul că a efectuat sau a comandat colectarea ilegală sau ilegală de informații, inclusiv angajarea de detectivi particulari, plasarea de dispozitive de ascultare în mașini și accesarea și înregistrarea conversațiilor telefonice private.

În prima zi a audierii de patru zile de la Londra, jurnaliștilor le-au fost puse la dispoziție documente care detaliază afirmațiile grupului. Într-un document depus în numele lui Harry, avocatul David Sherborne a declarat că ducele este "tulburat de faptul că, prin actele ilegale ale Associated, a fost privat în mare parte de aspecte importante ale adolescenței sale".
Sherborne a continuat: "În special, suspiciunea și paranoia au fost provocate de publicarea articolelor ilegale de către Associated: prietenii au fost pierduți sau tăiați ca urmare și toată lumea a devenit un "suspect", deoarece a fost indus în eroare de modul în care au fost scrise articolele, făcându-l să creadă că cei apropiați lui au fost sursa acestor informații furnizate ziarelor Associated."

Avocații ANL, care este, de asemenea, editorul publicațiilor The Mail On Sunday și MailOnline, au declarat că acuzațiile sunt “negate cu fermitate” și că acuzațiile “vechi” au fost făcute prea târziu, deoarece a făcut o încercare de a respinge cazurile.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img