Sunday, May 28, 2023

Adele și James Corden nu și-au putut stăpâni lacrimile în ultimul episod din „Carpool Karaoke”

Recomandare:

Adele și James Corden nu și-au putut stăpâni lacrimile în ultimul episod din „Carpool Karaoke”, atunci când artista și-a amintit cum gazda emisiunii a ajutat-o să treacă peste divorțul de Simon Konecki. 

În timp ce filma ultimul episod din „Carpool Karaoke”, cu James Coren, Adele s-a emoționat atât de tare încât a izbucnit în lacrimi în timp ce discuta despre divorțul de fostul ei soț.

Discuția jovială de la început s-a transformat rapid într-una sumbră, atunci când câștigătoarea Grammy și James au izbucnit în lacrimi. Artista a dezvăluit că Corden a ajutat-o extrem de mult atunci când era în plin divorț de Simon Konecki, lucru care a contat foarte mult pentru ea. 

Discuția a pornit de la un vers din piesa „I Drink Wine”, despre care Adele a susținut că a fost inspirat de James, în vârstă de 44 de ani. 

Adele în vârstă de 34 de ani, care și-a finalizat divorțul de Simon în martie 2021, la doi ani după ce și-au anunțat despărțirea, a dezvăluit că a plecat într-o vacanță împreună cu James, soția lui, Julia Carey, și cei trei copii ai lor, împreună cu fiul artistei Angelo.

„Eram în drum spre casă și starea mea de spirit se schimbase. Anul acela a fost foarte greu, pentru că eu puneam presiune pe mine. Tu și Jules ați fost foarte atenți cu mine și cu Angelo”, a spus Adele cu ochii în lacrimi. 

Încercând să-și stăpânească lacrimile, James a susținut că este un „privilegiu” faptul că Adele a reușit să surprindă momentul lor și să-l pună într-una din melodiile ei. 

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img