Saturday, June 3, 2023

Adele își prelungește rezidența artistică din Las Vegas. Când se va întoarce artista

Recomandare:

Adele a anunțat pe parcursul a ceea ce ar fi trebuit să fie ultimul ei „Weekends With Adele” că rezidența din Las Vegas se va prelungi, scrie nme.com.

Artista a avut spectacole la celebrul The Colosseum de la hotelul Caesars Palace începând din noiembrie, dar a confirmat pe scenă că se va întoarce în Las Vegas pentru mai multe spectacole mai târziu în cursul anului.

„A cânta în fața a 4.000 de oameni timp de 34 de seri nu este suficient și știu asta, știu că nu este suficient”, a spus ea. „Așa că mă întorc.”

Adele a spus apoi că va relua rezidența artistică pentru câteva săptămâni în iunie, înainte de a reveni în august pentru o serie de spectacole care vor continua până la sfârșitul toamnei.

În plus, ea a mai spus că va fi lansat un film de concert cu „Weekends With Adele”, care urmează să fie înregistrat la unul dintre show-urile ei viitoare.

Rezidența trebuia inițial să aibă loc în perioada ianuarie-aprilie 2022, dar a fost amânată din cauza unor probleme de organizare, la care s-a adăugat și o epidemie de Covid în rândul echipei tehnice a artistei.

Adele plănuiește să se căsătorească în vară

„Lui Adele i s-a cerut să se întoarcă pentru concerte suplimentare la sfârșitul anului. Organizatorii vor să lege evenimentul de Grand Prix-ul din noiembrie, deoarece spectacolele ei au fost un succes incredibil pentru Caesars.

Singurele preocupări în ceea ce privește întoarcerea sa sunt legate viața personală și de dorința ei de a mai avea un copil, de data aceasta cu logodnicul Rich Paul”, a precizat apropiați ai artistei pentru The Sun.

„Nu este un secret că Adele s-a confruntat și cu drame medicale ea a avut probleme cu genunchiul și cu coloana, despre care a și vorbit pe scenă. Vrea să se odihnească, de asemenea, speră să aibă un copil.”

Se pare că Adele plănuiește să se căsătorească în vară cu agentul sportiv de 41 de ani. Zvonurile au apărut după ce aceasta a apărut cu un uriaș inel cu diamant pe degetul inelar în Las Vegas.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img