Sunday, May 28, 2023

Actorul Sam Neill declarație tulburătoare despre plecarea în lumea de dincolo

Recomandare:

Actorul Sam Neill a făcut o declarație tulburătoare despre plecarea în lumea de dincolo.

Actorul neozeelandez Sam Neill a dezvăluit că este tratat pentru un cancer de sânge în stadiul trei, în cadrul unor memorii sincere care vor fi publicate săptămâna viitoare.

Într-un interviu acordat publicației The Guardian despre cartea sa, Did I Ever Tell You This?”, starul din Jurassic Park, în vârstă de 75 de ani, vorbește despre cariera sa în film și televiziune.

El a mai vorbit totodată despre atura celebrității, despre viața la ferma sa din Noua Zeelandă și despre mortalitate, după ce și-a început cartea cu un șoc.

“Nu mi-e teamă să mor”, spune el, “dar m-ar enerva”.

"Chestia este că sunt un escroc. Posibil să mor", scrie el în primul capitol, "s-ar putea să trebuiască să accelerez acest lucru".
"Nu mi-e teamă să mor", spune el, "dar m-ar enerva. Pentru că mi-ar plăcea foarte mult încă un deceniu sau două, știi? Am construit toate aceste terase minunate, avem acești măslini și chirpici, și vreau să fiu prin preajmă pentru a vedea totul maturizându-se. Și am și nepoții mei adorabili. Vreau să-i văd crescând.
"Dar în ceea ce privește moartea? Nu mi-ar putea păsa mai puțin."

Neill a început să scrie ca o modalitate de a se ține ocupat – și ca o alinare – în timp ce se afla sub tratament anul trecut.

“M-am trezit că nu aveam nimic de făcut”, a declarat Neill în interviu.

"Iar eu sunt obișnuit să lucrez. Îmi place să lucrez. Îmi place să mă duc la muncă. Îmi place să fiu cu oamenii în fiecare zi și să mă bucur de compania umană și de prietenie și de toate aceste lucruri. Și dintr-o dată am fost privat de asta. Și m-am gândit: "Ce mă voi face?".

Nu am avut niciodată intenția de a scrie o carte. Dar, pe măsură ce am continuat să scriu, mi-am dat seama că, de fapt, asta îmi dădea un fel de motiv să trăiesc”.

”Mă duceam la culcare gândindu-mă: 'Voi scrie despre asta mâine… asta mă va distra'. Așa că mi-a salvat viața, pentru că nu aș fi putut să trec prin asta fără să am nimic de făcut, știți."

O nouă misiune a dat sens vieții celebrului actor demonstrând că mereu se poate să reluăm viața de la zero.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img