Sunday, May 28, 2023

Actorul hollywoodian Richard Gere a ajuns la spital

Recomandare:

Celebrul actor Richard Gere a fost spitalizat după ce a fost diagnosticat cu pneumonie în timpul unei vacanțe în familie în Mexic.

Richard Gere a fost spitalizat în Mexic după ce a fost diagnosticat cu pneumonie în timpul unei excursii în Mexic.

Potrivit TMZ, actorul se recuperează acum în timp ce se afla în vacanță pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a soției sale Alejandra Silva în Nuevo Vallarta.

Se pare că actorul ar fi dezvoltat o tuse severă înainte de călătorie, care s-a agravat după ce a ajuns în Mexic.

El a trebuit să fie internat la spital, unde a fost pus diagnosticul final.

Gere a ieșit din spital a doua zi, rapoartele sugerând că s-a recuperat și că se simte mult mai bine.

Atât Gere, cât și soția sa sunt însoțiți și de copiii lor, iar în timpul unei postări recente Silva a declarat că întreaga familie a fost bolnavă.

Joi, ea a făcut o postare pe Instagram în care a spus: “Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua de naștere… după aproape 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă în familia noastră, astăzi, în sfârșit, mă simt mult mai bine! Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care v-o ofer înapoi!”.

Despre Richard Gere

Richard Tiffany Gere s-a născut la 31 august 1949 și este un actor american. Și-a început cariera în cinematografie în anii 1970, având un rol secundar în Looking for Mr. Goodbar (1977) și un rol principal în Days of Heaven (1978). A devenit cunoscut odată cu rolul său din filmul American Gigolo (1980), care l-a consacrat ca actor principal și sex-simbol.

Printre celelalte filme ale sale se numără Un ofițer și un gentleman (1982), The Cotton Club (1984), Pretty Woman (1990), Sommersby (1993), Primal Fear (1996), Runaway Bride (1999), I’m Not There (2007), Arbitrage (2012) și Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016).

Potirivit unui site informativ, pentru că l-a interpretat pe Billy Flynn în musicalul Chicago (2002), a câștigat un premiu Golden Globe și un premiu Screen Actors Guild ca parte a distribuției.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img