Thursday, June 1, 2023

Actor premiat cu Oscar, dus de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce filma

Recomandare:

Un anunț de ultimă oră publicat pe canalale social media atestă că un actor premiat cu Oscar, a fost dus de urgență la spital în Atlanta, după ce i s-a făcut rău în timp ce filma. Despre cine este vorba, în cele ce urmează.

Actorul premiat cu OSCAR Jaime Foxx a fost transportat de urgență la spital în timp ce filma cu Cameron Diaz, a fost confirmat miercuri, 12 aprilie 2023.

Fiica este cea care a relatat în spațiul online

Fiica lui Jamie Foxx, Corinne Foxx a dezvăluit ieri că tatăl ei a trebuit să fie dus la spital după ce a suferit o urgență medicală fără nume, scrie The Daily Mail.

Într-un mesaj postat pe Instagram, familia sa a scris că Jamie a suferit o "complicație medicală" care a dus la internarea sa în spital. Aceasta a continuat confirmând că Foxx se află acum 'pe drumul spre recuperare', deși boala nu a fost menționată în declarație.
Luni, totul era în regulă în timp ce Jamie filma în Atlanta, alături de Cameron Diaz, la filmările pentru ”Back In Action”.

Ultimele informații despre starea de sănătate a actorului

Dar problema a fost considerată mai serioasă de o sursă care a numit-o ”urgență medicală”.

Ultimele informații arată că, din fericire, apropiații actorului au concluzionat că Foxx ”comunică” din nou acum și tot răul merge spre bine.

Postarea de pe Instagram

Declarația de pe Instagram a lui Corinne arată așa: “Din partea familiei Foxx”:

”Am vrut să împărtășim faptul că, tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit o complicație medicală ieri (marți, 11 aprilie n.r.). Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el este deja pe drumul spre recuperare”.
”Știm cât de iubit este și apreciem rugăciunile voastre. Familia vă cere intimitate în această perioadă. Cu multă dragoste, Familia Foxx”.
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img