Thursday, June 1, 2023

A fost numit cel mai scund câine din lume de către Cartea Recordurilor. FOTO

Recomandare:

Iată că a fost numit cel mai scund câine din lume de către Cartea Recordurilor. Unde se află, cum arată și alte amănunte, în cele ce urmează.

Un Chihuahua de companie aparținând Vanesei Semier, rezidentă în Orlando, a fost numit cel mai scund câine din lume de către Cartea Recordurilor Guinness.

Pearl, cățelușa are o înălțime de 3,59 centimetri și a fost măsurată oficial de către medicul veterinar Giovanni Vergel.

Recordul anterior era deținut de sora mamei lui Pearl, care se numea Milly. Ea avea o înălțime de 3,8 inci. Milly a murit în 2020, înainte ca Pearl să se fi născut.

Vanesa Semier a declarat pentru Cartea Recordurilor Guinness: "Suntem binecuvântați să o avem și să avem această oportunitate extraordinară de a ne doborî propriul record și de a împărtăși cu lumea această veste uimitoare".

Cel mai scund câine înregistrat vreodată a fost un Yorkshire terrier pitic care a fost deținut de un britanic, Arthur Marples. Acesta măsura doar 5,8 centimetri înălțime. Din păcate, a murit în 1945.

Alte informații

Câinele Chihuahua este o rasă mexicană de jucărie și este cea mai mică dintre toate rasele de câini.

Potrivit Kennel Club, câinele trebuie să aibă o conformație de tip "cap de măr" pentru a fi recunoscut ca rasă. 

Înălțimea lor normală este cuprinsă între 15 și 15 cm și nu ar trebui să cântărească mai mult de 1,5 kg.

Crufts, care este organizată de Kennel Club, este cea mai mare expoziție canină din lume, iar în 2022 a fost găzduită la Birmingham.

Premiul pentru cel mai bun câine de rasă, potrivit presei externe, i-a revenit lui William Heap, în vârstă de 74 de ani, cu chihuahua al său, OK.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img