Thursday, June 1, 2023

500.000 de mașini Honda sunt chemate în service pentru remedierea unei probleme

Recomandare:

Honda recheamă în service o jumătate de milion de vehicule în SUA și Canada, deoarece este posibil ca centurile de siguranță din față să nu se prindă corect.

Rechemarea vizează unele dintre cele mai bine vândute modele ale producătorului auto, inclusiv CR-V 2017 până în 2020, Accord 2018 și 2019, Odyssey 2018 până în 2020 și Insight 2019. De asemenea, este inclus și modelul Acura RDX din anii 2019 și 2020.

Honda spune în documentele publicate miercuri de autoritățile de reglementare în domeniul siguranței din SUA că acoperirea de suprafață a canalului pentru catarama se poate deteriora în timp.

Butonul de declanșare se poate contracta împotriva canalului la temperaturi scăzute, crescând frecarea și împiedicând catarama să se blocheze.

În cazul în care catarama nu se fixează, șoferul sau pasagerul poate să nu fie reținut în caz de accident, ceea ce crește riscul de rănire.

Honda spune că nu a primit niciun raport privind răniri cauzate de această problemă.

Dealerii vor înlocui butoanele de eliberare a cataramei centurii de siguranță față sau ansamblurile cataramei, dacă este necesar.

Proprietarii vor fi notificați prin scrisoare începând cu 17 aprilie 2023.

Despre Honda

Honda Motor Company, Limited, pe scurt Honda este o corporație multinațională cu sediul în Japonia. Despre această companie se știe că produce automobile și motociclete, camioane, scutere, roboți, avioane cu reacție și motoare pentru aceste avioane, ATVuri, bărci cu motor și motoare pentru ambarcațiuni, generatoare de electricitate, utilaje pentru îngrijirea gazonului și a grădinii etc.

Linia de automobile de lux produse de Honda este denumită Acura în America de Nord, Hondura în Honduras și Hongda în China.

Compania este al cincilea producător mondial de automobile din lume și primul producător mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu ardere internă anual. Honda este al doilea producător japonez de automobile, după Toyota și înaintea Nissan.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img