Tuesday, June 6, 2023

24 de vehicule de înaltă clasă, furate în Statele Unite, au fost găsite. Foto

Recomandare:

Vehiculele au sosit în portul Algeciras în containere destinate continentului african.

Luni, 20 februarie 2023, Garda Civilă din Spania a confirmat că, în cadrul unei operațiuni sub acoperire cu numele de cod “American Stuff”, mașinile recuperate aveau o valoare de piață de 2 milioane de euro.

Anchetatorii, în contextul analizei de risc efectuate în portul Algeciras în cursul anului trecut, depistaseră o creștere a traficului ilicit de vehicule de înaltă clasă din Statele Unite prin intermediul containerelor.

Ca urmare a activităților de control, identificare și inspecție a containerelor destinate sau în tranzit în Spania, care se desfășoară zilnic în terminalul de containere din portul Algeciras, la începutul anului a început o fază de intensificare a serviciilor de control al containerelor în tranzit care ar putea transporta vehicule furate din SUA destinate țărilor africane.

Agenții au reușit să verifice că vehiculele au fost furate în Statele Unite și, prin urmare, au fost returnate, autorităților cu care colaborează pentru a continua investigațiile.

Cele mai scumpe mașini

Site-ul Caranddriver.com a publicat o listă cu cele mai scumpe maşini de serie care sunt de vânzare. Pe internet există o sumedenie de astfel de liste doar că singurul lucru care diferă la ele sunt preţurile.

Piaţa fluctuează atât de repede încât de la lună la lună, sau chiar de la săptămâna la săptămână, sumele de vânzare se schimbă. 

Americanii au propriile lor “icoane” cand vine vorba de viteză, Mustang fiind pe primul loc. Puțină lume știe că înainte de apariția Bugatti Veyron, cea mai rapidă mașină de serie de pe planeta era Shelby Ultimate Aero, produsă în America. 

Industria automobilistică este o gamă largă de companii și organizații implicate în proiectarea, dezvoltarea, producerea și comercializarea autovehiculelor. 

Este unul din cele mai importante sectoare economice după venit. Industria automobilistică nu include industriile dedicate întreținerii automobilelor după livrarea lor la utilizatorul final, cum ar fi atelierele de reparații auto și stațiile de alimentare cu carburanți.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img